2012 m. rugsėjo 9 d., sekmadienis

Vonios kambario remontas

Labai užsitesė mūsų vonios remontas, bet dabar jau matau, kad tikrai užbaigsim. Nulupus senas plastikines plyteles vonios kambarys atrodė gana kraupiai, eidavom praustis kaip į kokį apleistą bunkerį.
Plytelių nusipirkom kinietiškų pirmos rūšies po 8 litus už kvadratinį metrą. Kaip už tokią kainą tai tikrai puikios plytelės, tiesa klijuot nebuvo labai smagu, matminys šiek tiek skyrėsi bet galutinis rezultatas visai neblogas.
Kai užglaistėm siūles,pritvirtinom plastikines lubas, vaizdas pasikeitė į gerą pusę
Sunkiausia buvo išsirinkti skalbinių džiovyklę, visas miesto parduotuves išvaikščiojom ir nieko mums tinkamo neradom. Tai paprasčiausiai pasidarėm patys.
Lentyną padarėm iš plastikinės palangės, apvertėm ir pritvirtinom.
Beliko tik spintelę ir šviestuvą nupirkt ir bus baigtas vonios remontas. Čia puikus pavyzdys kaip darbą kurį galima atlikt per savaitę dirbam jau pusę metų (:

9 komentarai:

  1. Šaunus darbas! Puikiai matyti kaip galima pasidailinti aplinką nors ir pigiomis piremonėmis. Kas atlikta su meile, matosi net neprisilietus :) labai gražu. Ignas

    AtsakytiPanaikinti
  2. Puiku! Labai puikus darbas! Parinktos kokybiškos keraminės plytelės .

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš irgi noriu tokios džiovyklės, labai gerai sugalvota. Ir vieta susitaupo.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Patiko man jūsų palangės - lentynos sumanymas. Super!:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ar žiūrėjot rankų džiovintuvus iš http://rankudziovintuvai.lt/lt? Kažkaip pasidomėjom jais ir visai patraukliai skamba- ir praktiška ir prie interjero gražiai žiūrisi

    AtsakytiPanaikinti
  6. Paantrinsiu kolegai- rankų džiovintuvas yra geras ir šiuolaikiškas sprendimas. Abu mūs rankų džiovintuvai iš BHD yra, jau virš metų- kolkas tik džiaugiamės.

    AtsakytiPanaikinti