2011 m. kovo 29 d., antradienis

Gaudėm žuvį

Kai tik ateina vasara, į bagažinę sukraunu -palapinę, miegmaišius, meškeres ir tt. Nes beveik kas antrą savaitgalį važiuojam prie ežero, tai ko gero mūsų mėgstamiausias laisvalaikio praleidimo būdas, vien pernai buvom išvažiavę keturiolika kartų.
Kažkaip seniau nesisekdavo pagaut žuvies, pagaudavau praktiškai tik žuvienei.

O va pernai jau visai kitas reikalas, žuvies užteko žuvienei virti prie ežero ir parsiveždavom namo (parsivežtos užteko visai žiemai ir dar liko). Tenka pripažint, jei ne Vilmutė tai žuvies ir dabar dar nelabai pagaučiau. "Ledai pajudėjo" tik tada kai Vilmutė irgi sumislijo žuvį pagaut. Ir ką jūs galvojat, pagavo vienuolika lynų (3kg) negėda parodyt rimtam žvejui.
Tik aš žioplys nežinojau, kad lynų skust nereikia, subjaurojau šešis.

Po tokio Vilmutės grobio teko ir man pasitempti, sekantį savaitgalį pasikonsultavau pas vietinius žvejus kur gaudyt lynus,pagavau ir aš, mažesnių bet daugiau.
Pasvėrėm, beveik 5kg.
Čia mūsų pirmieji laimikiai kurių negėda parodyt. Gaila nenufotografavau Kosto ištrauktos žuvies, kaip nebūtų keista jis ištraukė didžiausią žuvį.

2 komentarai:

  1. Katinas šustras, "тут как тут" :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Katė ten, grįžta po naktinės medžioklės :)Visus trofėjus sudėdavo prie palapinės, ko tik nepagaudavo- driežai, kirstukai,kurmiai. Kai kurmį parvilko, teko keltis žiūrėt nes primygtinai reikalavo išlyst apžiūrėt :)

    AtsakytiPanaikinti